1 Comment

GradinaUrbana

Scuarul de la intersecția străzii Spartacus cu străzile Nicolae Titulescu și Frații Grachi va deveni prima grădină urbană din Sibiu cu implicarea comunității.

 

Altfel spus, dragi sibieni, amintiți-vă că… „omul sfințește locul”!

Grădina urbană comunitară” este un proiect prin care spațiile publice din oraș nevalorificate la adevăratul lor potențial vor fi transformate în zone verzi de recreere cu ajutorul activităților participative la care sunt invitați toți sibienii.

Concret, începând cu 16 iulie, timp de o lună de zile, în fiecare după-amiază de marți și joi, sunteți invitați în acest scuar pentru a contribui la amenajarea spațiului cu inițiative, opinii și mână de lucru, uneltele fiind puse la dispoziție de organizatori.

Persoanele care doresc să participe se pot înscrie prin mesaj privat pe pagina de Facebook, Grădina urbană din Sibiu, sau pe e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru asigurarea unui climat cât mai sigur, vor fi organizate grupe de maximum 6 persoane. Așadar, cei interesați sunt rugați să se înscrie din timp la întâlnirea la care doresc să participe, iar cu două zile înainte de fiecare întâlnire vor fi anunțați care va fi programul, astfel încât aceștia să poată alege activitatea cea mai plăcută.

Grădina urbană comunitară” este o inițiativă a Asociației Develop cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității și de Tineret 2020.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    dan · 21:15 16/07/2020
    Test 1 2 3 4 5
    Diacritice a ă s ș t ț i î a ă a â
Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest